Ljubav, kojim jezikom govoriš?


Ukoliko imate probleme u partnerskim odnosima ili želite da poboljšate svoje emotivne odnose onda je ovo pravi online kurs za Vas.heart
Da li želite da zauvek promenite svoja očekivanja i unapredite svoje veze, onda je ovo pravi kurs za vas koji vam može sve promeniti, na bolje.
Ovo je online kurs koji predstavlja kombinaciju psihološkog i astrološkog znanja za razumevanje i znanje o sebi i drugima.

Prvi deo kursa se sastoji iz učenja o primarnim jezicima ljubavi. Iako imate različite odnose ne govore svi primarnim jezikom ljubavi koji je Vaš. Najčešće dve osobe ne govore istim jezikom ljubavi, i odatle proističu frustracije u komunikaciji.
Kada saznate i razumete svoje primarne načine komunikacije i potrebe, biće Vam lakše da razumete i odgovorite na potrebe druge osobe koja vam je važna i na taj način otklonite prepreke za ostvarivanje kvalitetnih odnosa.

Drugi deo kursa pripada astrološkom tumačenju i saznanju o svojim i tuđim potrebama iz astrološkog ugla. Ovde tumačimo pozicije i šta označavaju Descedent, Mesec, Venera, Sunce i Mars u partnerskim odnosima.

Ovaj kurs vam ostaje kao snimak i priručnik za rad na sebi i drugima. 

Obuku vodi: Jasmina Mrdalj, OLI life coach, Astrolog, Intuitive and Success coach, astroterapeut, Bahov praktičar

Cena oba dela kursa je 5000 din. 2500 dinara po modusu. 
Prijavljivanje je putem klika na dugme PRIJAVI SE

Nije dovoljno kliknuti ovde bez prijave na email adresu sa podacima.
Kada to učinite dobijaćete dalje instrukcije do početka obuke.
Možete biti iz bilo kog grada ili države jer je u pitanju Online kurs koji vam ostaje‼️heart

Molimo Vas, popunite sva obavezna polja.
Hvala! Vaš email je poslat.