baner
8nedelja

“AKO NE PRONAĐETE VREME DA RADITE NA KREIRANJU ŽIVOTA KAKAV ŽELITE, BIĆETE
PRIMORANI DA POTROŠITE PUNO VREMENA BOREĆI SE SA ŽIVOTOM KAKAV NE ŽELITE!”

 

“PRONAĐI SVOJ PUT”
OSAM TRANSFORMATIVNIH NEDELJA

POČINJE 13. JANUARA NA MLAD MESEC!

Ovo je za sve Vas koji:

Ovo je za sve Vas koji Ste spremni da intenzivno radite na sebi.


OVO NIJE ZA VAS:
Ukoliko niste spremni da preuzmete odgovornost i kreirate sami svoj život.
Ukoliko niste spremni da primenite nove navike, i usvojite i implementirate nov način razmišljanja i obrasce ponašanja.


NA ČEMU ĆEMO RADITI OSAM NEDELJA?

Postavićemo ciljeve, šta je ono što svako želi da postigne i ostvari!
Radićemo vežbe, meditaciju, aktivaciju lakoće, intuitivni ulazak u svoj potencijal!
Isceljivaćemo unutrašnje dete, tačku Hiron u horoskopu.
Dobijaćete bahove i planetarne esencije, koje će vas dodatno osnažiti da otklonimo  emotivne blokade koje stoje unutar našeg tela.
Radićemo energetske vežbe!
Radićemo energetske vežbe za otvaranje srčanog centra, korenske i sakralne čakre!
Uvodićemo nove životne navike!


ŠTA ĆETE DOBITI OVIM PROGRAMOM?

Otkrićete zašto Vam do sada nije išlo na nekim životnim poljima.
Naučićete kako da usmerite svoju energiju da radi za vas, kako da upravljate svojom energijom, i kako da se u trenutku osnažite.
Otklonićete određene emotivne i energetske blokade koje su Vas držale u mestu.
Bićete sposobniji da uđete u lakoću i aktivirate je.
Moći ćete da postavljate realne ciljeve i da ih ostvarujete.
Povezaćemo se sa muškim i ženskim principom unutar sebe .
Naučićete nove, lako primenljive tehnike koje će Vas u kratkom vremenskom periodu podići na viši nivo življenja.

CENA PROGRAMA U TRAJANJU OD OSAM NEDELJA JE 350 EVRA.
UKLJUČENO U CENU: BAHOVE I PLANETARNE ESENCIJE ZA SVAKOGA, ČAKRA SPREJ, DNEVNIK ZA SVAKOG, ONLINE PREDAVANJE I PODRŠKA JEDNOM NEDELJNO, FB GRUPA PODRŠKE.

UKOLIKO SE PRIJAVITE DO 31. DECEMBRA DOBIJATE POPUST. UMESTO 350 EVRA, PLAĆATE 300.
MOGUĆNOST PLAĆANJA U DVE (300 EVRA UKOLIKO SE PRIJAVITE DO 31.12)

ILI TRI RATE (po dogovoru): 
PRIJAVE SU NA MAIL:
jasmina.mrdalj79@gmail.com
Ili na +381658557127

ZA SVE DODATNE INFORMACIJE PIŠITE NA MAIL.

Testemonijali

Posle ovih 8 nedelja intenzivnog programa budim se mnogo opustenija. Bez potrebe da se dokazujem bilo kome osim sebi. Bez potrebe da jurim da sve postignem i da u svemu tome ne nadjem vremena za sebe i svoja uzivanja. Iz solja za goste sada ja pijem jutarnju kafu ili caj, a lepe stvari ne cuvam za prilike vec ih koristim svakodnevno. Zivot mi je sporiji u odnosu na 17. Septembar. Imam jasniju sliku o sebi i svojim zeljama,svojim potrebama i postignucima kao i o bolnim tackama i svemu onome sto jos uvek ceka na ciscenje i dovodjenje u balans. Jos uvek ucim da pohvalim sebe. Znam gde pripadam, znam sta me vodi i cemu stremim. Novembarski kalendar mi je ispunjen i aktivnostima koje se odnose na mazenje i pazenje mene same. U odnosu na prvu trudnocu, ovu za nijansu teze podnosim, ali ne osecam krivicu, naprotiv dajem sebi pravo da ne moram da uradim sve. Dozvoljavam drugima da brinu o meni. U prvoj trudnoci sam radila dva posla skoro dva meseca pred porodjaj, sve sam sama radila i nisam drugima ni dozvolila da mi pokazu ni blagonaklonost a kamoli da mi pomognu jer sam trudna. Pocela sam glasno da se smejem, sto nikada nisam umela.


KOJA STE NOVA UVERENJA OSVESTILI, STO STE NAUČILI I STA PRIMENJUJETE Ulagati u sebe, imate konkretne ciljeve. Biti zahvalna na svakom danu i trenutku. Naučila sam da sebi moram biti najvaznija osoba. Sebe negovati i spolja i iznutra. Svaki dan primenjujem meditacije, afirmacije, ples, čarobni kalendar. KOLIKO SE VAŠ ZIVOT PROMENIO U ODNOSU NA 17. SEPTEMBAR KADA SMO KRENULI To je bilo najbolje ulaganje u sebe. Shvatila sam mnoge stvari i osvestila. Korak po korak. Zivim totalno drugi zivot. Pun sreće zahvalnosti i ljubavi. Shvatila sam da sam ja glavni glumac u svom zivotu i da mi niko za nista nije kriv. Mnogo sam zahvalna i srećna. Uskladila sam se sa univerzumom i pratim znakove . Krenula sam da vezbam . Postala sam vegeterijanac. Vodim čarobni kalendar. Postala sam ona Neda koja se izgubila. Naučila sam balans izmedju muske i zenske energije. Uzivam u svakom danu i našla sam svoju svrhu. STO STE PRIMENILI I STA PRIMENJUJETE STO VAM DONOSI BOLJE STANJE, OSTVARENJE CILJEVA I BOLJU EFIKASNOST Svaki dan primenjujem jutarnju meditaciju, pišem dnevnik i kreiram svoj dan. Koristim svoj čarobni kalendar. Petak mi je dan za uzivanje. Trudim se da budem uvek u sadašnjem trenutku. Sve mi te stvari donose bolje stanje. Dobila sam volju za pokretanje još jednog biznisa. Primenjujem inspirativnu akciju


Ovo divno putovanje koje traje već osam nedelja, a kao da je juče počelo, sa našom predivnom vodiljom - vilom- čarobnicom Jasminom Mrdalj, za mene je pre svega predstavljalo u početku veliki izazov. Malo po malo kako su nedelje odmicale, mnogo toga sam naučila i spoznala o sebi, o svojim ženskim i muškim principima, kao i o ograničavajućim uverenjima, koje sam pre svega osvestila, i to mi je pomoglo u svom napretku i radu na sebi. Tek tada sam osetila slobodu. Bilo je turbulencija, suza, ali i radosti i uživanja. Veneru sam probudila ranije uz pomoć Jasmine, a sada sam samo utvrdila gradivo. Neke rane su se iscelile a na nekim još treba da se poradi. Transformacija još uvek traje i neka je. Sve vas pozdravljam, divne vile želim vam divan život i čarobne trenutke ispunjene radošću i ljubavlju. Moja želja je da se nekad skupimo i upoznamo i uživo. Neka nam svima bude u balansu i Sunce i Mesec i Venera i Mars. Hvala vam svima a najviše hvala dragoj Jasmini Mrdalj


Kao prvo bih napomenula da nije lako raditi na sebi, to je bio za mene najteži deo posla. Nisam znala da su moje vrednosti ustvari moje želje, kako bih ja želela da živim svoj život i kako da to bude moj život iz snova. Osvestiti sebe i svoja ograničavajuća uverenja je bio veliki korak za mene. Radila sam na njima, i dan danas još uvek kad se pojavi neko uverenje, radim na tome da ga otklonim. Pravo je olakšanje kada znate kako i imate alate da to uradite. Na ženski princip u svojoj svakodnevnoj kolotečini sam zaboravila tj.zapostavila sam ga.Zaboravila sam na to kako ke divno biti žena, i kako ke divno negovati sebe, brinuti o sebi i posvetiti sebi pažnju. Ženstevenost se probudila, a sa njom i seksualnost. Prihvatila sam sebe sa svim svojim vrlinama i manama, počela sam da volim i vrednujem svoje telo. Zahvalna sam na tome. Mislim da je probuđena seksualnost povratna informacija, kada brinemo dovoljno o sebi kao ženi. Uživanja je jako malo bilo. Nije se postavio cilj za uživanje. Dodala sam uživanje u svoju svakodnevicu, pa makar to bile i sitnice. Jutarnje sunce, miris kafe... I ovakve stvari imaju veliki uticaj na moje pozitivno raspoloženje.


Osvestila sam vrednosti, poslozila ih i uvidela sta treba da radim kako bih ih podsticala da budu aktivne. Nekih od njih sam bila svesna i pre programa, ali sam ih nisam prihvatala u potpunosti zbog straha od odbacivanja. Tacnije, kada sam osnovala svoju porodicu shvatila sam da mi je to izuzetno nedostajalo da bih se osecala ispunjeno, ali zbog straha od odbacivanja drustva sam to u sebi potiskivala.Imala sam uverenje da je brak i porodica nesto sto je dosadno, ogranicavajuce, naporno, nesrecno ... ali moje iskustvo je potpuno suprotno od toga. Znas ono “Vidi je, zarobila se u kucuvise ni zivot nema...” ili jos bolje “Uzivaj dok si sama, jer posle....” e pa meni je i to pre a i to posle jako lep period, a sada bez grize savesti i osecaja “da li sa mnom nije sve u redu?”uzivam. I ne , nisam se zatvorila u kucu, naprotiv, samo delujem u skladu sa svojim zeljama i potrebama i krecem se na novim mestima i novim krugovima koja mi jako gode. Uvidela sam da nisam znala da uzivam, nisam dozvoljavala sebi da se opustim. Pod vecitom kontrolom same sebe da sve drzim pod kontrolom. Ali jednom mi je i psiholog rekao da je to prosto ustaljen model mog ponasanja kako bih prezivela u kriynim situacijama. Sva cula budna i aktivna na maksimumu kako bi neka situacija ne bi ovladala sa mnom vec vecita potreba da situacijama vladam ja.Zato i ne volim iznenadjenja, ne umem da uzivam u njima jer nisu pod mojoj kontrolom. Svakakao je ovo polje na kojem moram jos da radim. Osvestila sam svoje kocnice.


Molimo Vas, popunite sva obavezna polja.
Hvala! Vaš email je poslat.