Astrološki tekstovi


ASTROLOŠKA DEŠAVANJA 27. JUNI - 3. JULI

Ponedeljak započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Blizanaca koji najavljuje sedmicu dešavanja na polju komunikacije, odluka, važnih pregovore, razmenu informacija, saznanja i novina. Mesec u konjukciji sa Merkurom pojačava na maksimum ova dešavanja, pa iskoristite ponedeljak da obavite najvažnije razgovore i pokrenete svoje ideje i planove. Moguca su kraća putovanja, izleti kao i važne informacije koje dolaze do vas. Trudite se da budete što laganiji u komunikaciji sa drugima, i ne opterećujte se brigama. Više se okrenite lakoći, igri, a razgovor osvojite smehom i vedrim temama. 

 

Kao preko noći atmosfera se već u utorak ujutro može promeniti. Dočekuju vas brige, prepreke, teže vam je da se razbudite i osećate umor i pritisak. To se može protezati tokom čitavog dana. Kao da vam je sav teret pao na leđa i imate brige. Jutarnje informacije kao i vaši osecaju mogu biti zbunjujuci i konfuzni, te ne verujte svemu što vidite, čujete ili osetite tog jutra. Planeta Neptun upravo ovog jutra kreće retrogradno nakon više meseci. Čudni osećaji, intuicija i nedostatak fokusa prati ovaj dan. Takođe, moguć je pad imuniteta i iscrpljenost, pa povedite više računa o sebi. Ovog dana imamo aspekt između Marsa i Saturna, što i te kako donosi nalet sudbine i sudbinskih dešavanja. Mnoge okolnosti mogu delovati frusyrirajuće, ali je važno prihvatiti odgovornost za svoja dela i postupke, kako sada tako i iz prošlosti. Ovaj aspekt donosi promene u zakonu. Jako budite oprezni, tačni i precizni i poštujte zakon i vreme. 

 

sredu je naglašena emotivnost, posebno kroz komunikaciju. Lako puštate suze, vraćate se u prošlost. Reakcije su vam mnogo burnije jer ste osetljivi i ranjivi. Neka situacija donosi okidač bolnih sećanja i izliva emocija. Lako možete preterati pa kompenzovati negativna osećanja i stanja šopingom ili neumerenošću u jelu ili piću. Povlačite se u sebe i prija vam samo najbliskije okruženje, kao što je porodica. Ovaj dan nosi povoljne vesti kao što su trudnoće, veridbe, venčanja, a lako možete imati i neki finansijski dobitak ili priliku za aktivaciju istih. Ne obećavajte ono što ne možete ispuniti. Ovog jutra imamo i mladi Mesec u znaku Raka, jedan od najemotivnijih meseci koji donose aktivaciju na polju nekretnine, zemljišta, porodice ili privatnog biznisa. Ljudi su generalno osetljiviji ovog dana. Mogući su problemi sa stomakom ili nekim članom porodice. 

 

četvrtak se i dalje nastavljaju iste teme kao i u sredu. Samo što su ovog dana naglašeniji i ulasci u konflikte i nesporazume. Posebno u večernjim satima dolazi do strahova unutar porodice i najbliskijih osoba. Neko lako može da plane i da se istrese upravo na nekoga ko je slabiji. Neko pokušava da manipuliše što u vama izaziva negativnu reakciju. Brige u vezi nekog člana porodice. Nagle selidbe i rastanci koji izazivaju bol. Povucite se i distancirajte što više. Treba vam mir i sigurnost a to ćete pronaći unutar svog doma i sa najbližima. 

 

petak se budi ego i naglašava ličnost što će doneti potrebu da se izađe u polje javnosti, obelodane osećanja ili ozvaniči neka situacija. Ovaj dan nosi veliki optimizam pa organizujte neko druženje ili zabavu. Idite na javno mesto. Imate više hrabrosti i samopouzdanja da pokažete šta osećate ili šta vam je potrebno. Očekujte povoljne vesti, mogućnost za ekspanziju vašeg brenda, popularizaciju i isticanje vaših kvaliteta. Povoljno je za javne nastupe i traženje većeg kvaliteta. 

 

subotu imamo dva izazovna i jedan povoljan aspekt. Merkur u kvadratu sa Neptunom donosi nejanoće u komunikaciji, probleme u saobraćaju, posebno usled magle, kiše ili oluje. Takođe, obratite pažnju na unos alkohola ovog dana. Ukoliko pijete neke lekove izbegavajte upravljanje mašinama i vozilima. Merkur u trigonu sa Saturnom donosi brige, teške misli, zadatke i lekcije, ali i disciplinu i fokus, pa je ovaj aspekt idealan za naporne umne i fizičke poslove. Ovaj dan donosi susret sa prošlim iskustvima i odnosima iz prošlosti. Potrebno je pogledati neki stari odnos i pogledati ga drugim očima; pronaći smisao i svrhu u postojanju bilo kakve prepreke ili odlaganja. Ovde su vreme i strpljenje od ključnog značaja. Mars u kvadratu sa Plutonom donosi svađe, oružane sukobe, eksplozije i stradanja. Potrebno je biti veoma oprezan u društvu agresivnih ili opasnih ljudi. 

 

Nedelju završavamo tranzitom Meseca kroz znak Device, u dobrom aspektu sa Suncem što vam može doneti stabilnost i mir, kao i sklad između misli i emocija. Ipak, Mesec u kvadratu sa Venerom donosi nezadovoljstvo raznim sitnicama. Bićete više kritični. Opteretiće vas analiza, misli kojih ne možete da se oslobodite. To će rezultirati pronalaskom milion detalja i malih stvari koji vas iritiraju. Opterećeni ste zdravljem i čistoćom. Moguće je da ćete nedelju provesti radno ili opterećeni predstojećim obavezama. Stomak je osetljiv, posebno creva. Pazite šta jedete.

Ova sedmica je posebno važna za Blizance i Device, kao i Ovnove i Škorpije. 

 

ASTROLOŠKA DEŠAVANJA 20 - 26. JUNI

Ponedeljak započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Riba što će doneti usporenost, teže razbuđivanje i nedostatak koncentracije. Za ovaj dan ne zakazujte neke obaveze i razgovore koji zahtevaju preciznost i jasnoću. Dan je idealan za usporavanje, odmor, spavanje i kreativnost. Merkur u lepom aspektu sa Jupiterom donosi lepe vesti, prilike za putovanja i ekspanziju kroz obrazovanje i usvajanje znanja. Isplanirajte neko lepo putovanje. Kupite dobar auto. Pokrenite dobijanje viza, pasoša ili nekih drugih važnih dokumenata ili sertifikata. Oslonite se ovog dana na intuiciju i razvijajte kreativnost. Upišite se na neki kurs, ili pokrenite svoj hobi. Muzika ima blagotvorno dejstvo na vas. Više se tusirajte i manje pričajte. Sunce je na poslednjem stepenu Blizanaca pa to može označavati neke svesne odluke koje donosite ili stavljate tačku na neki odnos. Moguć je izazov sa šefom ili osobom koja predstavlja autoritet u vašem životu. 

Od utorka Sunce ulazi u znak Raka što će doneti usmerenost na polje porodice, nekretnine ili privatnog biznisa na mesec dana. Ovaj dan donosi dosta noviteta u vaš život. Počinjete nešto novo ili osećate da imate dovoljno hrabrosti da inicirate važne projekte. Lako možete osetiti da se vaša dobra namera tumači na drugačiji način. Izbegavajte konflikte. Impulsivni ste i brzopleti. Energiju usmerite na planove i ideje. Potrebno je brzo da reagujete na ponude i predloge koje se nude ovog dana. Venera je u dobrom aspektu sa Plutonom, što donosi transformaciju kroz vaše emotivne odnose ali i polje finansija. Imate priliku da radikalno promenite jedno ili oba ova životna pitanja. Od vas zavisi kojim putem ćete krenuti. Ne padajte na strah i brige već se pokrenite da uradite nešto potpuno novo. Popravite svoje novčano stanje i izvestan ljubavni odnos. Sredadonosi dosta naglih poteza i reakcija, što lako može rezultirati svađama i prepirkama. Komunikacija je sada bojno polje u kojem reč seče kao mačem. Čuvajte se povreda i naglih poteza. Moguće su glavobolje i povrede glave. Sinusi su osetljivi. Sjajan je dan za astrološke konsultacije i planiranje putovanja. Budite fizički aktivni i trošite energiju na vežbe nogu, a ne na bes i ljutnju. Jedite ljutu i začinjenu hranu. Venera je ovog dana na poslednjem stepenu Bika što donosi bankrotstvo, finansijske rizične poteze, neverstva ali i otkrivanje istih. Lako dolazi do prekida odnosa. 

četvrtak u prvoj polovini dana još uvek vas drži bes od prethodna dva dana, ali polako popušta. Ne potiskujte ljutnju, ali na adekvatan način recite šta vam smeta. Kada Mesec pređe u znak Bika osetićete olakšanje i smanjenje tenzije. Ovog dana Venera ulazi u znak Blizanaca sto će u narednim nedeljama doneti mnogo više priče, komunikacije, planiranja i dogovora na ljubavnom planu. Budi se vaša radoznalost i potreba za kretanjem. Više ste zainteresovani za čitanje i učenje. 

Petak je specijalan dan jer na nebu nemamo ni jedan planetarni niti Mesečev aspekt. Stoga je to idealan dan da sebi date oduška, ali i kreirate sve ono što želite. Mnogo manje će vas okolnosti ometati u vašim aktivnostima i planovima. Budite lagani, bezbrižni, uživajte što više i opustite se. Poklonite nekome prigodan poklon, osmeh ili reč podrške. Hedonizam je naglašen i važno vam je da je hrana kvalitetna. Priuštite sebi masažu. Uživajte u kolačima. Male stvari donose vam zadovoljstvo. 

subotu vas mogu ometati nepredviđene okolnosti i prepreke. Ne želite promene ali ste primorani da se prilagodite novonastaloj situaciji. Muče vas brige, posebno u vezi novca. Da ne biste ušli u nesporazume potrebno je prihvatiti sve kako vam dolazi. Ne pružanje otpor. Ako prevaziđete svoj ego u večernjim časovima dobijate priliku da bitno transformišete i prilagodite situaciju svojim potrebama. Dobijate ideje kako da unapredite svoje finansije. 

Nedelja je dan u kojem se treba opustiti i uživati u lakoći i bezbrižnosti, baš kao dete. Igrajte se sa svojom ili tuđom decom. Krećite se. Vozite rolere ili bicikl. Možete razmeniti lepe poruke sa simpatijom ili voljenom osobom. Razgovori koje budete vodili ovog dana neka budu obojeni šalom i smehom. Dobar je dan za planiranje kraćih putovanja i izlete. Budite što više u prirodi, okruženi sa osobama koje volite. Reči danas imaju posebnu moć. Iskažite svoje lepe emocije ili napišite pesmu. 

 

ASTROLOŠKA DEŠAVANJA 13 - 19. JUNI

Odmah nakon ponoći Mesec ulazi u znak Strelca što će tokom ove nedelje doneti malo više optimizma i entuzijazma. Teme putovanja, obrazovanja i zakona biće aktuelne ove sedmice. U ponedeljak prvi aspekt Mesec obrazuje ka Jupiteru što donosi rasterećenje,,više radosti i dobrih vesti koje vam vraćaju osmeh na lice. Ovaj dan iskoristite za planiranje putovanja, ispite, traženje pomoći, usavršavanje i svaku situaciju gde vam je potrebna sreća i podrška. Neka vam dan protiče u pozitivnoj energiji i na sve okolnosti reagujte smehom i šalom. Ovog dana se Merkur ponovo vraća u znak Blizanaca gde će se zadržati do petog jula. Ponovo će se pokrenuti neki vaši planovi i ideje koje su stagnirali proteklih nedelja. 

utorak nas očekuje jedan od izazovnijih dana ove nedelje, u kojem negativna energija ima maksimalnu potrebu da ss ispolji. Ukoliko niste svesni svojih reakcija i impulsa ovaj dan možete imati neprijatne situacije i odnose. Ovog dana imamo pun Mesec u znaku Strelca. Ukoliko budete mnogo pametovali i nametali svoje stavove i uverenja lako ćete upasti u konflikte i nesporazume. Koliko god da se budete trudili da bude stabilni i racionalni, neće vam polaziti za rukom ili vas drugi neće razumeti na najbolji način. Uzdržite se od bilo kakvih emotivnih reakcija i naglih poteza. Ljudi su ovog dana osetljiviji, posebno psiha, i skloniji su razdražljivosti. Preterivanje je nešto što ovaj dan svakako nosi, pa se uzdržite od toga. Percepcija i logično rasuđivanje nije jača strana ovog dana. 

Od srede Mesec se seli u znak Jarca što će doneti drugačiju atmosferu u kolektivu. Ljudi postaju ozbiljniji, zabrinuti i osećaju pritisak obaveza, problema, nedostatka vremena ili drugih resursa. Fali vam optimizma i vere. Gubite nadu da će se nešto promeniti na bolje. Okupirani ste brigama i problemima. Kod ljudi primećujete nedostatak poverenja i povlačenje. Najbolje je ovaj dan provesti što više u osami, posvećeni težim zadacima i projektima. Energiju usmerite na rad i obaveze. Bavite se dugoročnim planiranjem i organizacijom svog vremena. 

četvrtak imamo dva planetarna aspekta Sunca. Jedan je povoljan prema Saturnu, a drugi izazovan prema Neptunu. To donosi zbunjenost na svesnom planu. Jedan deo vas je konfuzan i vuče ga iluzija. Možda vas neko ili vi sami sebe zbunjujete ili obmanjujete. Bežite od nekih svojih problema i izazova. Drugi deo vas poziva da preuzmete odgovornost i zaista rešite problem koji imate. Od vas zavisi koji aspekt će preovladati. Može vas neko prevariti jednom ali od vas zavisi da li ćete svaki sledeći put pristati i nasesti na istu zamku. Volja je slabija ovog dana, te dolazi do naglog povlačenja i bežanja. Osetljiv je imunitet. Skloniji ste infekcijama i virusima. Drugi aspekt zahteva preuzimanje odgovornosti i svesni angažman za kreiranje vašeg života. Ovog dana očekujte aktivaciju mnoštva događaja kroz pozive, prilike i komunikaciju. Poziv za druženje može vam se isplatiti i doneti povoljne promene. 

Petak je idealan dan za druženje i okupljanja. Vaši kontakti, poznanici i prijatelji su izvor koji vam donosi prilike za rast i ekspanziju. Prihvatite pozive koji vam budu stizali ovog dana. Dobar je dan za organizaciju okupljanja i putovanja. Vikend završavamo desavanjima na ljubavnom planu. 

subotu imamo napeti aspekt između Venere i Saturna koji može doneti prekide ljubavnih veza, svakako zahlađivanje odnosa, distancu i prepreke za emotivno spajanje i harmoniju. Ispoljava se veliko nezadovoljstvo okolnostima u kojima se nalazite unutar nekog emotivnog odnosa. Postoje prepreke za ostvarenje i spajanje kao što su daljina, prostorna udaljenost između partnera, razlika u godinama, u religiji ili nekim verskim ubeđenjima kao i činjenica da je neko već zauzet. Odnosi koji započinju ovog dana nose izvestan teret. Za one koji su u vezi moguć je prekid ili emotivno zahlađenje. Novčani problemi i zastoji. Dugovi vas opterećuju. 

nedelju imamo lep aspekt između Venere i Neptuna što donosi zaljubljivanje. Kako su ova dva aspekta Venere povezana, možete očekivati zaljubljivanje i romansu sa osobom koja je već u nekoj vezi ili braku, kao i otpočinjanju odnosa koji je zbog nekog razloga tajnovit, ili je u pitanju prostorna udaljenost između partnera. Kako je emotivno spajanje suština ovih odnosa koji započinju ovog vikenda, uzdržite se od pametovanja i kritike, i što manje komunicirajte suvoparnim pričama. Ovaj dan je dobar za emocije i ljubav. Ovde nema mesta logici i analizama. Dopustite intuiciji da vas vodi i prepustite se svojim željama. Idealan je dan za kreativnost i stvaranje umetnosti. Dan provedite pored vode, uz čašu vina i muziku

ASTROLOŠKA DEŠAVANJA 6 - 12. JUNI

Ova sedmica najavljuje manje novih dešavanja, ali više komunikacije i razrešavanja aktivnosti iz prošlosti, raščišćavanje papirologije i nesporazuma iz prethodnog perioda. Ponedeljak započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Lava koji je u kvadratu sa Merkurom, pa su nesporazumi ovog dana i te kako mogući. Budite oprezni u komunikaciji i ne budite previše nametljivi. Ako vam treba hrabrost da iskažete svoje stavove onda vam ovaj aspekt može pomoći. Razmišljate o tome koliko ste zadovoljni svojim životom. Očekujete više za sebe, više poštovanja i uvažavanje od drugih. Izazov nastaje između vas i osoba na poziciji iznad vas. U pre podnevnim časovima Mesec prelazi u znak Device koji će vam doneti elan i energiju za rad. Ovog dana se potrudite da budete iskreni i precizni. 
utorak primećujete sitnice i sve vam ide na živce. Stoga lako ulazite u konflikte i sukobe. Ako se uzdržite od kritike ovo može viti veoma produktivan dan. Imaćete energije za radne obaveze, pozbavićete se svojim zdravljem i zdravim navikama. Usmerite svoju pažnju na negu tela, na uklanjanje nepotrebnih stvari iz svog radnog i stambenog prostora i pazite na ishranu. Lakše možete pokrenuti neke nove navike i rutine. Stomak je osetljiv ovog dana. Osećate nemir i unutrašnji konflikt i rastrzanost između dve podjednako važne stvari u vašem životu. 
sredu pripazite na informacije koje budu stizale do vas. Lako vas mogu uznemiriti i izbaciti iz ravnoteže. Racio vam govori jedno, a intuicija sasvim nešto drugo i niste sigurni kome i čemu da verujete. Rastrzani ste na dve strane, i to vas iscrpljuje. Ovog dana energiju treba usmeriti u rad i disciplinu. Naglašen je perfekcionizam pa je najbolje pozabaviti se zadacima koji traže fokus i veliku posvećenost. Idealan je dan za posete lekaru, početak dijete i režima ishrane. Lakše vam je da se odreknete nezdravih navika, pa iskoristite ovaj dan da poboljšate svoj život u nekom aspektu. 
Četvrtak rezervišite za partnerske odnose i ljubav. Ako uspete da prevaziđete izazove koje nosi ovaj dan, ljubav se vraća na velika vrata u vaš život. Potrebno je nekoga inspirisati lepotom i zahvalnošću, pokloniti osmeh i lepu reč svima koje sretnete. Ipak, lako možete preterati i vaš entuzijazam može prerasti u konflikt oko različitih potreba i pogleda na život i svet unutar partnerstva. Pitate se da li vaš emotivni odnos ili brak zaista ispunjava i vaše potrebe i da li dobijate dovoljno. 
Ako je više pozitivnog unutar jednog odnosa, onda u petak imate podršku da postignete dogovore i dugoročnije ciljeve vaše veze. Osećate sklad i veći mir. Ipak, biće potrebna izvesna prilagođavanja u odnosima jer po starom se veza ne može održati. Koliko god vas to plašilo ili pritiskalo, to je dobro i za vas i za vašeg partnera. Merkur u trigonu sa Plutonom donosi važne uvide, odluke i značajne informacije koje vam pomažu da se brže odlučite u kom pravcu ćete delovati. Tajne i skrivene informacije izlaze na videlo, kao i vesti koje očekujete duže vreme. Subota je dan koji nema ni jedan planetarni niti Mesečev aspekt. Možemo ga tumačiti kao zatišje pred buru. Mesec tranzitira znakom Škorpije što često donosi intenzitet našim emocijama, prenaglašenim reakcijama i strahovima. Budite što mirniji ovog dana i uzdržite se od preteranih reakcija. 
Nedelju završavamo aspektom konjukcije Venere i Urana, što će doneti promene i preokrete u emotivnim odnosima i na polju finansija. Očekujte dinamiku dešavanja ovog dana. Situacija će se menjati iz časa u čas, pa budite spremni za izmene svojih planova. Ovog dana lako dolazi do razlaza i raskida, kao i pokretanja pitanja razvoda. Odnosi i finansije predstavljaj najveće frustracije u vašem životu. Lako ulazite u energiju straha jer su okolnosti takve da osećate nesigurnost, napuštanje i odbacivanje od strane partnera kao i strah od nemaštine. Što ste više vezani za nekoga ili nešto, to vam ovaj dan teže pada. Idealno je ovog dana biti otvoren za novine, izaći iz uobičajenih šema ponašanja i biti drugačiji. Ne držite se striktno svojih pravila i planova, pa ćete lakše prevazići potencijalne izazove ovog dana.


 

ASTROLOŠKA DEŠAVANJA 30. MAJ - 5. JUN

Sedmicu pred nama obeležiće nove informacije, odluke kao i aktivno polje komunikacije. To pokazuje Mesec u znaku Blizanaca kojim započinjemo ponedeljak, kao i mlad Mesec koji se događa prvog dana nedelje. U znaku komunikacije, Blizancima, dešava se mlad Mesec. Kako je Merkur i dalje retrogradan, ovo označava pojavu informacija koje su u vezi sa prošlim zbivanjima. Mnoge situacije i dalje vas vraćaju na nerazrešene situacije i odnose iz prošlosti. Saznajete nešto o nekome. Polažete ispit koji niste položili. Ponavljaju vam se situacije sa papirologijom, komunukacijom i saobraćajem. U mislima ste već odlučili šta i kako dalje, ali vas okolnosti i dalje drže na istom mestu. Sačekajte i budite strpljivi, jer će Merkur već ove nedelje krenuti direktno. Ponedeljak obiluje kretanjem, razmišljanjem i komunikacijom svake vrste. U komunikaciji budite što prisutniji i iskreniji. Oslonite se i na svoju intuiciju, nego na polovične vesti koje budu stizale do vas. Ovaj trend se nastavlja i u utorak, kada zbog zbunjenosti i previše događaja možete praviti greške i ulaziti u nesporazume. Lako možete imati osećaj da vam nešto sto dobro činite nije uzvraćeno. Sa nekom osobom imate prekid ili distancu u komunikaciji. Ne donosite važne odluke. Ne bavite se površnim stvarima i tračarenjem. Možete imati uspeha ako postignete da se koncentrišete na samo jednu ili dve oblasti ili projekta. 

Od srede Mesec ulazi u znak Raka pa postajemo emotivniji i ranjiviji. Fokus nam je na porodici i porodičnim temama. Razmišljamo o pokretanju privatnog biznisa ili preseljenju, kao i o kupovini nekretnine. Uzdržite se od kritike ovog dana. Lako ulazite u konflikte i emotivne potrebe jer vas provociraju sitnice i burnije reagujete na tuđe opaske upućene vama. Povlačite se u sebe. Fokusirajte se na ono što je lepo i dobro i pokušajte da inspirišete druge. 

četvrtak ispratite svoje emocije u vezi neke situacije ali ne donosite nagle i ishitrene odluke. Merkur je ovog dana stacionaran i pravi pometnje u vezi sa saobraćajem, tehnikom, komunikacijom i papirologijom. Sačekajte da krene direktno pa krenite u realizaciju svojih planova i ideja. Ne obećavajte ono što ne možete ispuniti. Dobijate ponudu za preseljenje ili imate neki neočekivani emotivni susret sa osobom koju znate od ranije. 

petak je najvažnije da umemo da uživamo, kao i da aktiviramo lepotu i lakoću. Imate potrebu za ulepšavanje doma, sadnjom cveća i biljaka, kao i priprema hrane za vaše bliske prijatelje i porodicu. Merkur kreće direktno u pre podnevnim časovima pa i dalje budite oprezni u saobraćaju i dogovorima. Ovu promenu će najviše osećati Blizanci i Device, u znaku ili podznaku. Organizujte porodično okupljanje. Dobijate dobre vesti u vezi nekretnine, vize ili drzavljanstva. Zabrinuti ste za nekog člana porodice ili bliskog prijatelja. Osećate nesigurnost. 

subotu se planeta Saturn okreće retrogradno na više meseci. Vreme je za reviziju svih vaših dugoročnih planova. Ovo će najviše osetiti Jarčevi i Vodolije, u znaku ili podznaku. Osećate sukob i konflikt između starih i novih stvari i situacija. Potrebno je biti svestan i preuzeti odgovornost za nove situacije ne odbacivanju i staro. Mesec je u znaku Lava te imate potrebu da naglašavate ego i sopstvene stavove. Takmičarski ste nastrojeni i željni ste pažnje i aplauza, po cenu da je steknete na negativan način. Budite aktivni ovog dana. Energiju usmerite na stvaranje i inicijativu. Imate veću potrebu za trošenjem i dokazivanjem. Lako upadate u preterivanje.

Nedelju završavamo u izazovnoj energiji. Sukobi sa osobama na položaju ili nekom osobom koja je autoritet za vas su izvesni. Nailazite na prepreke i ograničenja. Okolnosti na kolektivnom ali i ličnom planu vam remete ono što ste zamislili da ostvarite. Nemate volje, snage ili istrajnosti da se držite onoga što ste zacrtali. Plašite se odgovornosti. Muče vas brige, sumnje i strahovi. Ukoliko želite da ugodite sebi nailazite na neodobravanje i nedostatak podrške. Uradite nešto za sebe ali tako da i ispunite svoje obaveze i obećanja prema drugima.

Molimo Vas, popunite sva obavezna polja.
Hvala! Vaš email je poslat.