Astrološki tekstovi


ASTROLOŠKA DEŠAVANJA 11 - 17. APRIL

Sedmicu obeležava promena Merkura. Iz znaka Ovna ulazi u znak Bika, što će doneti nove teme o kojima ćemo razmišljati. Novac i finansijska sigurnost biće glavna preokupacija naših misli. Razmišljaćete o uzimanju kredita, vraćanju dugova i gradnji ili sadnji. Povoljan će biti period za razvoj svih plodonosnih ideja, unosne trgovine i ulaganju vremena, energije i novca u pokretnu imovinu. 
ponedeljak ujutro Merkur ulazi u znak Bika, i ovu promenu će najviše osetiti Blizanci ili Device, u znaku ili podznaku. Mesec se kreće znakom Lava i pravi kvadrat sa Uranom, što znači da rani jutarnji časovi mogu biti veoma uznemiravajući. Pratiće vas nervoza, stres i neočekivane promene vaših planova. Osećate pritisak i teško će vam polaziti za rukom da se prilagodite novonastalim situacijama. Posle podneva možete osetiti malo olakšanje. Osetićete potrebu za hedonizmom i uživanjem, i da vam “život duguje”. Možete osećati veću lenjost i stres ako vas okolnosti pritiskaju i požuruju. 
utorak nas čeka jedan specijalan aspekt na nebu koji se dešava samo jednom. U pitanju je konjukcija Jupitera i Neptuna u znaku Riba. Obe planete su u svom dostojanstvu, dobro se osećaju. Ovo može probuditi veliku veru, humanitarne projekte, ideologiju podstaknutu religijskim uverenjima, aktivaciju i manifestaciju vaših snova, čarobne okolnosti. Može doneti promene u vezi dalekih putovanja, u oblasti muzike i obrazovanja, kao i zakona. Sada možete posaditi seme svojih želja i snova. U negativnom izdanju može doneti velika razočarenja, razotkrivanja, iluzije, velike kiše, poplave. Nešto će u vašem životu dobiti veću svrhu, a nešto će izgubiti smisao. U utorak veče dobijate značajne uvide i informacije. Iskoristite ga za kvalitetne razgovore i čvrste odluke. 
sredu se Mesec nalazi u znaku Device pa očekujte veću usmerenost na polje posla i zdravlja. Okupirani ste brojnim obavezama što može dovesti do nezadovoljstva. Imate osećaj da treba da zaslužite odmor ili neku pažnju. Odličan je dan za novi plan ishrane, rutinske preglede i raščišćavanje poslovnog ili stambenog prostora. Dan će obilovati pozivima, porukama i razmenom informacija. Dobar je dan za učenje i polaganje ispita, kao i za kupovinu automobila ili novog telefona. Ovog dana imamo jedan od kvalitetnijih aspekata na nebu, između Saturna i Sunca, stoga je dobro započeti aktivnosti za koje vam treba istrajnost i disciplina, ali i vreme. 
Četvrtak je dan u kojem ukoliko niste dovoljno iskreni sa sobom može rezultirati razočarenjima i nezadovoljstvom. Sumnja je izražena kao i samokritičnost. Lako vidite greške i mane, ali se takođe one mogu potkrasti zbog nedostatka fokusa ili jasne komunikacije. Lakše ulazite u nesporazume pa je potreban oprez. Proveravajte sve činjenice barem sva puta. Intuicija je pojačana. Osetljivi su stomak i creva, ali može doći do pada imuniteta. Ako uspete da prevaziđete preterivanje ovaj dan može biti veoma produktivan. Puno toga možete postići ili započeti. Ipak, savetuje se oprez prilikom rukovanja mašinama,ne ulazite u konflikte posebno sa opasnim ljudima. Naglašene su povrede, turbulentni događaji i prekretnice. Ovo će najviše osećati osobe sa znakom ili podznakom Ovna i Škorpije. 
Od petka Mesec se seli u znak Vage, a Mars ulazi u carstvo Riba. Ovo donosi teme odnosa u prvi plan. Ukoliko ste sami možete imati snažnu potrebu da imate partnera. Ukoliko ste u vezi ili braku razmišljate o vašem odnosu. Spremniji ste da napravite kompromise da bi postigli veći balans i harmoniju. Mars u Ribama će doneti jednu potpuno drugu dinamiku. Sve što pokrećete sada ima dozu tajnovitosti. Ne otkrivate svoje poteze, a vođeni ste pravdom, uverenjima, romantikom ili umetnosti. Intuitivno birate svoj put. 
Subota nam donosi pun Mesec u znaku Vage što će dovesti do kulminacije mnogih partnerskih odnosa, kako emotivnih tako i poslovnih. Mnogi odnosi naći će se na prekretnici u smislu nastavljanja ili prekida. Ukoliko osećate strah od ostavljanja ili odbacivanja lako ćete želeti da se prilagodite i zadržite postojeći odnos bez obzira što je možda bolje i kvalitetnije da budete sami. Ne pristajte na kompromise u vezi pitanja u kojima kompromis nije opcija. Moraćete da spojite velike suprotnosti ovog dana da biste zadržali balans i stabilnost. 
nedelju Mesec prelazi u znak Škorpije pa se nastavlja osećaj straha i vezanosti za određene toksične odnose ili navike. Osećate potrebu da morate preseći neke stvari i izaći iz začaranog kruga, ali kao da ne znate kako. Ipak imate podršku sopstvene intuicije i osećaja iz stomaka koji će vam otvoriti pravi put. Razmišljate o kreditu, pozajmici, finansijskoj situaciji, zajedničkoj imovini ili nasledstvu. Idealan je dan da pokrenete promene koje podrazumevaju eliminaciju nezdravih navika ili ljudi iz vašeg života. 


 

ASTROLOŠKA DEŠAVANJA 4 - 10. APRIL

Ovu sedmicu će najviše obeležiti nove informacije, propisi i dogovori. Merkur će biti najaktivnija planeta, što će najviše uticati na osobe koje su u znaku ili podznaku Blizanci ili Device. 
Ponedeljak započinjemo tranzitom Meseca znak Bika što će najviše da utiče na finansije i ekonomsku situaciju. Da situacija nije stabilna u ovoj oblasti pokazuju izazovni aspekti prema Marsu i Saturnu. Možete lako osećati prepreke, strah i blokadu vaših akcija u ostvarivanju stabilne novčane situacije. To će izazvati i bes i ljutnju pa lako upadate u konflikt sa osobama koje vas sputavaju i izvlače iz vaše zone komfora. Ipak, imamo i dva povoljna aspekta koji ukazuju na mogućnost ekspanzije i prosperiteta. Sreća i obilje dolaze iz polja obrazovanja, usavršavanja, saradnje sa inostranstvom i strancima, kroz daleka putovanja, veru i religiju.  Utorak donosi važne prekretnice kroz važne zvanične institucije i pozicije. Imamo aspekt konjukcije Marsa i Saturna u znaku Vodolije, što lako može doneti promene kroz kolektiv i društvo, bilo kroz promene čelnih osoba, bilo kroz štrajkove i pobune. Ovaj dan iskoristite da pokrenete svoje dugoročne životne planove. Svaka pasivnost vodi u nezadovoljstvo i frustracije. Nestabilni emotivni i bračni odnosi. Venera je na poslednjem stepenu Vodolije, pa ukoliko niste ništa preduzeli na tom polju, ovog dana možete okončati neki odnos i zahtevati oslobođenje od restriktivnih odnosa. Možete osećati nezadovoljstvo da nešto što činite za druge biva uzvraćeno nezahvalnošću. Venera ulazi u znak Riba ovog dana, to je znak njene egzaltacije. U naredne četiri nedelje doneće zaljubljivanje, najčešće veze koje počinju tajno iz nekog razloga, sa izvesnom distancom ili daljinom koja razdvaja. 
Sreda donosi mnoštvo informacija i spoznaja. Ovaj dan rezervišite za bitne dogovore, pregovore, kao i donošenje odluka i potpisivanje ugovora. Dan nosi stabilnost i ravnotežu, kao da ste usklađeni na svim nivoima i lagano idete u realizaciju svojih planova. Odličan je dan za planiranje ili početak putovanja, kao i za učenje, razmenu informacija i znanja. Dan garantuje dosta kretanja, mentalne stimulacije ali i lakoću i površnost. Odvojite vreme za igru i zabavu, sa prijateljima ili sa decom. 
četvrtak imamo aspekt između Merkura i Saturna što donosi konkretizaciju i važne odluke koje je dobro sprovesti. Ovaj aspekt donosi težinu i ozbiljnost, kao i preuzimanje odgovornosti. Nešto što ste dugo čekali može da se realizuje ovog dana. Smetnju može napraviti samo nedostatak fokusa i pažnje kao i paralelne aktivnosti koje će zahtevati od vas koncentraciju. Ukoliko se ponašate nonšalantno ili bezbrižno ovaj dan vam može biti veoma naporan. Transformišute ljutnju u bliskost. U večernjim časovima aktivira se bliskost i ljubav u odnosima. Tokom petka Mesec prolazi znakom Raka što će doneti akcenat na polje porodice, nekretnine ili privatnog biznisa. Možete imati pozitivne promene u tim oblastima. Ono što vas pokreće ovog dana jesu emocije, pa od stabilnosti unutar bliskih odnosa ili porodice zavisi i vaš uspeh i postignuće. Budite veoma aktivni ovog dana. Dobro je baviti se sadnjom, početkom gradnje ili pokretanjem privatnog biznisa. Iznenadite nekoga poklonom. 
subotu može isplivati vaša ranjivost i da preosetljivo reagujete na sitnice. To će rezultirati povlačenjem u sebe i povređenim emocijama. Boravite više u kući ili prirodi. Organizujete porodična okupljanja ili pozivate bliske prijatelje u svoj dom. I dalje su aktuelne teme porodice, dece, zemljišta ii nekretnine. 
Nedelju završavamo izazovnim aspektom između Merkura i Plutona. Tu su i izazovni aspekti Meseca prema Merkuru i Plutonu, pa očekujte kvarove uređaja, automobila, komunikacije ili neke važne situacije koja može da ode u neželjenom pravcu. Neke informacije ili vesti vas mogu uznemiriti. Možete biti opterećeni nekim crnim, opsesivnim mislima. Komunikacija sa jednom osobom može biti veoma intenzivna i izazovna. Ukoliko budete nametali svoju ličnost i ego lako ćete ulaziti u nesporazume i konflikte. Ako pokušavate da iznesete i ispoljite svoje emocije drugoj osobi, to učinite lako i bez potrebe da ih druga osoba prihvati. 


 

ASTROLOŠKA DEŠAVANJA 28. MART - 3. APRIL

Sedmicu započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Vodolije i Merkurovim prelaskom u znak Ovna. Oba tranzita najavljuju sedmicu potpuno novih dešavanja, prelazak na nove sisteme i ubrzavanje dinamike vaših ličnih ali i kolektivnih projekata. Neke promene neće naići na odobravanje i zadovoljstvo, ali ipak te promene su neizbežne i treba ih prihvatiti. U ponedeljak se aktivira polje odnosa i finansija. Osetićete nalet velikih promena i na ovim poljima. Možete pokrenuti dugoročne saradnje, obavezati se u emotivnim odnosima kroz planiranje veridbe ili braka, ili započeti vid štednje. Ovog dana postajete svesni da neke oblasti života zahtevaju od vas prihvatanje veće odgovornosti. Ne savetuje se bežanje od obaveza i posvećenosti. Možete doći do novih kreativnih rešenja u vezi problema u odnosima ili sa finansijama. Izbegavajte direktno nametanje svoje volje i svojih stavova. 

U utorak Mesec prelazi u znak Riba što će ponovo doneti uspavanu atmosferu i konfuzije. Rano ujutro biće vam teško da ustanete i da se razbudite, što će se odraziti na ostatak dana. Ovog dana ne planirajte neke ozbiljne umne poslove i teške teme. Ako ne izađete iz identiteta žrtve i ranjivosti, lako možete biti povređeni ili uvređeni ovog dana. Iskoristite dan za odmor, povlačenje, kreativnost i maštu. Sreda je odličan dan za planiranje putovanja, usavršavanja i kreativna rešenja. Intuicija je veoma snažna, a snovi su veoma živopisni i proročki. Svakako se ne savetuje donošenje nekih racionalnih odluka ili obavljanje konkretnih dogovora ili pregovora jer nećete postići rešenje. Pogrešne ili lažne informacije i neproverene vesti mogu izazvati dosta nesporazuma i konflikata. Pripazite u saobraćaju. Namestite sebi neko opuštanje, Spa dan ili masažu. Osećate veću pospanost, umor i iscrpljenost. 

U četvrtak doživljavate promene koje su neminovne i dešavaju se kroz okolnosti na kolektivnom nivou. Neke situacije u vašem životu traže od vas radikalne promene i odluke koje će u vremenu biti veoma dobre za vas. Postajete već nestrpljivi da se stvari sa mrtve tačke. Fali vam takta i strpljenja. Čuvajte se brzopletosti i ishitrenih reakcija. 

Ovaj dan je samo uvertira onoga što nas čeka u petak, prvog aprila, kada ćemo imati mladi Mesec, sa kojim započinju sve prave promene koje čekate još od početka ove godine. Od ovog petka situacija se ubrzava i dolazi do inicijative i aktivacije projekata. Od vas će se tražiti brzina u odlučivanju i reakcijama. Nije vreme za predomišljanje i taktiziranje. Vreme je za delovanje. Budite hrabri da pokrenete svoje ideje i planove. Ovog dana nikako nije dobro biti statičan i pasivan, jer će to izazvati ljutnju, bes i pasivnu agresiju. Od petka pa naredne dve nedelje aktivirajte sve planove koji su zasnovani na velikoj hrabrosti, motivaciji i snažnoj volji. Oni vas izvlače iz zone komfora, ali ako ne sad, onda kad. Nema više vremena za razmišljanje već za delovanje. 

Subota je i dalje u veoma dinamičnoj energiji, koji će zahtevati od vas dosta kretanja i inicijativu. Mnogi emotivni odnosi ili saradnje mogu biti pokrenute ovog dana. Iskoristite nalet energije da se pokrenete i prihvatite ponude koje dolaze. Fali vam takta i strpljenja. Ako se situacija ne razvija u vašu korist možete gubiti živce. Neki stari problemi ponovo iskrsavaju, na koje ste zaboravili ili ih potisnuli. Borba između starog i novog, posebno između osoba na položaju koji su dugo prisutni i onih novih koji tek treba da zauzmu poziciju. 

Nedelju završavamo tranzitom Meseca kroz znak Bika koji će doneti malo usporavanje energije. Više ste okrenuti hedonizmu i sitnim zadovoljstvima ali i finansijama. Očekuju se promene u ekonomskoj situaciji kako na ličnom tako i na kolektivnom nivou. Ovog dana dobijamo značajne uvide koji se tiču ličnog života, ali i važne informacije i prekretnice u vezi globalnih dešavanja. Kako su Sunce i Merkur u konjukciji u znaku Ovna ovog dana, te informacije se tiču pozicije izvesnih čelnih ljudi. Izbegavajte nametanje odgovornosti ovog dana, već iskoristite magiju reči i postigne ravnotežu u komunikaciji.

ASTROLOŠKA DEŠAVANJA 21 - 27. MART

Ove sedmice nas ponovo očekuju važne prekretnice i mnoštvo dešavanja na kolektivnom i ličnom nivou. 
ponedeljak ulazimo sa energijom Meseca u znaku Škorpije sa izazovnim aspektom prema Marsu, koji najavljuje sukobe na ličnom i kolektivnom planu. Može doći do sukoba, razaranja, kao i pojave velikog straha. Uzrok tome je finansijske prirode, netrpeljivost ali i međusobna uslovljenost i vezanost koja onemogućava postizanje pravog rešenja i oslobađanja. Očekujte dosta tenzije, brige i nezadovoljstva oko novca, ljubomoru i posesivnost. Izbegavajte svadljive ljude i opasne situacije. Ipak, imamo jedan lep aspekt između Merkura i Jupitera koji donosi promene na polju zakona, u vezi obrazovanja, usavršavanja i putovanja. Očekujte lepe vesti, prilike za učenje i putovanja. Unapredite svoj život aktivacijom onih planova i ideja koji su u vezi sa trgovinom, prodajom, marketingom, usavršavanjem i radom sa strancima. 
Utorak predstavlja jedan od najeksplozivnijih dana kada se suočavamo sa posledicama naših delovanja iz prošlosti kroz različite situacije i odnose. Na nebu je tačan izazovni aspekt između Marsa i Urana koji nosi jednu veoma eksplozivnu i nepredvidivu energiju. To će se najviše manifestovati kroz kolektiv, različite štrajkove, udare, snažne vetrove i sukobe. Svi oni koji se budu osećali ugroženo mogu pre burno reagovati. Problemi sa tehnikom, internetom, strujom, ili pri rukovanju sa mašinama. Neke stvari se mogu izmaći kontroli. Eksplozije. 
sredu se lagano smiruje situacija jer Mesec ulazi u pozitivniji znak Strelca. Možete osećati nalet adrenalina i pozitivne energije. Ovog dana budite aktivni i prodorni. Iskoristite vetar u leđa koji daje lep aspekt Meseca sa Marsom da pokrenete energiju u ostvarenju željenih ciljeva. Više se krećite. Budite obazrivi u komunikaciji i ne pokušavajte nekoga da impresionirate. Merkur sa Neptunom može doneti konfuziju i zbunjenost u vezi nekih situacija pa ne donosite nikakve zaključke niti odluke ovog dana. Nekome može doneti pad volje ili imuniteta. Sve informacije proveravajte više puta. Lako dolazi do spletki i ogovaranja. Neko sakriva činjenice od vas. Čuvajte se džeparoša. 
četvrtak sve možete postići ako održavate balans i pravu meru. Ukoliko previše očekujete ili previše toga natovarite sebi na leđa ili prihvatite više toga nego što možete da ispunite doći će do frustracija i nesporazuma. Možete se lako razočarati. Imaćete jako puno dinamike i obaveza tokom dana pa je važno sve dobro isplanirati i biti obazriv u dogovorima i planovima. Sredinom dana dolazi do nerazumevanja, nedostatka fokusa i koncentracije. Ne planirajte odluke niti važne pregovore u tom periodu. Odmorite. Uradite nešto lepo za sebe. 
petak ste surovo neumoljivi, disciplinovani, ozbiljni i vredni. Mesec iz Jarca zahteva doslednost i preuzimanje odgovornosti. Osećate podeljenost unutar sebe i rastrzanost između dve podjednako važne stvari. Emotivno ste se zatvorili i nije vreme za nežnost. Briga će zameniti bezbrižnost i lakoću. Okrenuti ste ka praktičnim i prizemnim stvarima i projektima. Ne zanosite se iluzijama ili maštom. Očekujete puno toga na konkretnom nivou, od sebe i drugih. U nekim starim odnosima i situacijama možete doći do novih kreativnih rešenja. Iskoristite prilike za promene i unapređivanje. 
Tok promena nastavlja se i u subotu, kada ćemo imati protočne aspekte Meseca. Ovaj dan može doneti konkretizaciju i realizaciju vaših višegodišnjih ili višemesečnih projekata, kao i plodove vašeg rada. Takođe, ovo je jedan od najpovoljnijih dana da se upustite u dugoročne planove koji zahtevaju veliku posvećenost, doslednost i disciplinu, što će vam se u vremenu pokazati veoma isplativo. Ovog dana morate spojiti velike suprotnosti, raditi na fokusu, i ne posustajali zbog kratkotrajnih zadovoljstva ili umora. Odličan je dan za transformacije i promene. Dobar je dan za otkrića i saznanja važnih činjenica i informacija, kao i za odluke. Može dovesti do prekida komunikacije sa nekom osobom. Nedeljuzavršavamo promenom Merkura. Iz znaka Ribe ulazi u znak Ovna, što će konačno pokrenuti komunikaciju iz jedne nejasne i zbunjujuće, u jasnu, direktnu i otvorenu. Ovaj prelazak može doneti nesporazume, ali će ih i najviše osetiti osobe sa znakom Blizanci ili Device u svom horoskopu. Merkur u Ovnu aktivira potpuno nove stvari, ideje i projekte. Dobar je tranzit za kupovinu novog automobila, posebno sportskog modela, kao i telefona i uređaja. Tome doprinosi i Mesec u Vodoliji koji najavljuje novine u kolektivu. Nedelju završavamo osećajući veći sklad i balans.


 

ASTROLOŠKA DEŠAVANJA 14 - 20. MART

Sedmicu započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Lava što će doneti akcenat na ličnosti, egu, položaju koji zauzimate u društvu. U ponedeljak prvi aspekt koji Mesec gradi jeste opoziciji sa Marsom što donosi energiju konflikta i sukoba. Osetićete ovo kako na ličnom tako i na kolektivnom nivou. Lako možete osećati ugroženost svoje pozicije i nezadovoljstvo i zbog toga ući u nadmetanje ličnosti. U odnosima dolazi do kulminacije iako nezadovoljstvo može biti preuveličano. Nametanje stavova i restrikcija slobode biće tema emotivnih i kolektivnih zbivanja. Neke situacije vas primoravaju na prilagođavanje. Oseća se velika tvrdoglavost i neposustajanje od svoga. Svako se drži svoje strane. Ovo donosi i dosta pobuna, štrajkova i revolucija. 
utorak se nastavljaju blokade i prepreke koje vam stoje na putu. Želite dosta toga da ostvarite, imate grandiozne planove, ali vas okolnosti koče i zadržavaju. Vaši planovi stagniraju, ili se odlažu. Želite da se zabavite ali baš ispada da imate previše posla. Ovog dana možete imati iskustvo da iz najbolje namere može da izrodi nešto negativno. Hoćete nekoga da oraspoložite ili obradujete a on vam uzvrati sa nezahvalnošću. Ne namećite previše svoj ego. Ne forsirajte situacije koje vidite da zapinju. 
sredu se Mesec seli u znak Device pa se fokus premešta na telo, zdravlje, posao i rutine. Ovaj dan je dobar za detaljna planiranja i organizaciju posla. Možete ga iskoristiti za maksimalnu produktivnost. Obavite ili zakažite rutinske preglede. Započnite sa režimom ishrane ili fizičkim aktivnostima. Stomak, posebno creva su osetljiva, pa pripazite na taj deo svog tela. Lako uočavate sitnice i detalje. Skloni ste hipohondriji ili radoholičarstvu. 
četvrtak kritičar u vama se budi i snažno deluje. Nerviraju vas sitnice. Lako upadate u konflikte i nesporazume. Um i srce ne sarađuju. Osećate podeljenost unutar sebe kao da ne znate kome da verujete, informacijama koje stižu do vas, ili sopstvenoj intuiciji. Ljutnju koja može biti prisutna ovog dana treba ispoljiti ali je pretvoriti u bliskost i blizak razgovor. Raščistite neke nekasnoće koje imate. Na poslu ste opterećeni obavezama koje su se nagomilale poslednjih dana. Glava vam je puna informacija. Pod pritiskom ste da ne pogrešite. Mnogo analizirate. Zbog lepog aspekta Merkura i Urana možete imati kreativne ideje, iznenadne susrete i pozive, kao i važne odluke ili ugovore. Budite otvoreni za novo. 
petak ujutro imaćemo pun Mesec koji će doneti kulminaciju vaših dešavanja i projekata započetih dve nedelje ranije. Ovo je jedan od plodnijih perioda jer nas povezuje sa telesnim i duhovnim aspektom života. Potrebno je naći balans između intuicije i vere i logičnog uma. Psiha i telo su posebno pod uticajem punog Meseca, te možete imati simptome poput razdražljivosti, nesanice, nadutosti, malaksalosti ili glavobolje. Ne donosite nikakve važne odluke ovog dana. Iako možete imati značajne uvide, saznanja i krucijalne događaje koji mogu potpuno da promene kurs vašeg života, ostanite mirni i ne reagujte ishitreno. Neka osoba od autoriteta i na položaju donosi važne odluke. U popodnevnim časovima Mesec odlazi u znak Vage što će vikend obeležiti u duhu partnerskih odnosa i saradnji. 
subotu očekujte velike promene u odnosima, emotivnim, bračnim i poslovnim. Neočekivani prekidi ili nagli ulasci u vezu su mogući. Svi odnosi koji nisu zasnovani na velikoj slobodi i prijateljstvu mogu se prekinuti. Opstaju samo oni koji nisu obavezujući i monotoni. Unutrašnja potreba za promenom može aktivirati svađu između partnera samo da bi pokrenula adrenalin i svežinu koja nedostaje takvim parovima. Očekujte iznenadne susrete. Uradite nešto originalno i autentično. Podignite adrenalin. Odlučite se na promenu u svom stajlingu. Ukoliko ulazite u emotivni odnos to može biti sa prijateljem, sa nekom potpuno neočekivanom osobom, preko društvenih mreža, ali je savet da ne očekujete obavezujući odnos. Sunce je ovog dana na poslednjem stepenu znaka Ribe, jer u nedelju popodne ulazi na nulti stepen Ovna kojim počinje proleće. Ovog dana možete imati poteškoće i izazove sa nekim važnim muškarcem u svom životu kao sto je otac ili muž, ili neko ko predstavlja autoritet. Završavate jedan važan ciklus. Moguće je osećati strah od promena ili za nekoga. Okolnosti koje vas vode u cilju promena deluju vam neizvesno i stoga vas plaše. Plašite se vezivanja ili rastanaka. 


 

Molimo Vas, popunite sva obavezna polja.
Hvala! Vaš email je poslat.