Astrološki tekstovi


ASTROLOŠKA DEŠAVANJA 25 - 31. JULI

Ponedeljak započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Blizanaca, što najavljuje sedmicu ali i dan koji će obilovati komunikacijom. Ono što je povoljno ovog dana jeste potpisivati ugovore, započeti dugoročne projekte i saradnje. Mnogi planovi započeti ovog dana imaju tendenciju da traju u vremenu. Oprez se preporučuje prilikom detalja i sitnica na koje treba obratiti pažnju. Ukoliko ne pročitate dovoljno dobro ugovor možete potpisati nešto čime nećete biti u potpunosti zadovoljni. Obratite pažnju i u toku razgovorima da budete dovoljno jasni i precizni, a sa druge strane i vi možete nešto pogrešno protumačiti ili razumeti sagovornika. Ovog dana imamo kvadrat između Venere i Jupitera što donosi previše trošenja novca, ili ćete imati neke neplanirane izdatke. Potreba za uživanjem i hedonizmom je naglašenija pa se i apetiti povećavaju i skloniji ste preterivanju u bilo čemu. Moguća su manja razočarenja zbog neispunjenih obećanja ili očekivanja. 

 

Od utorka Mesec je već u znaku Raka, što donosi aktivaciju polja porodice i pitanja selidbi, nekretnina ili privatnog biznisa. Postajemo emotivniji i reagujemo mnogo burnije. Lep aspekt između Meseca i Venere donosi susrete sa ljudima koje volite, porodična okupljanja, vesti o trudnoći ili ozvaničenju veze. Iskoristite ovaj lep aspekt da organizujete druženje u svom domu. Prijaće vam priprema hrane za vaše prijatelje i porodicu. Neko će proslaviti useljenje ili kupovinu nekretnine. Ipak, pripazite ovog dana zbog izazovnog aspekta između Merkura i Marsa, koji donosi svađe i konflikte, posebno u večernjim časovima. Ukoliko se budete tvrdoglavo držali svojih principa neko će vas iznervirati jer će aktivirati vaše nesvesne programe. Ako ostanete fleksibilni, možete od osobe koja će vam biti neprijatna u toku ovog dana stvoriti bliskost. 

 

Sreda može biti veoma kvalitetan dan ukoliko se malo povučete i ne insistirate na nekoj prevelikoj komunikaciji. Prijaće vam da se malo distancirate od ljudi. Možete biti produktivni ukoliko imate privatan biznis ili radite od kuće. Dosta poslova možete završiti ovog dana, energija vam je posebno usmerena na porodične obaveze. Prijao bi vam odmor pored neke vode. Budite obazrivi prema svom zdravlju, imunitetu, posebno prema stomaku. Ovog dana možete pokrenuti važne promene, posebno ukoliko želite da menjate mesto stanovanja, ili idete u inostranstvo. Snovi, vizije i intuicija su posebno naglašeni ovog dana. 

 

četvrtak imamo mlad Mesec u znaku Lava, koji vam može biti vetar u jedra za sve vaše važne projekte koji se tiču promocije ličnosti, identiteta, brenda i veće vidljivosti. Možete tražiti povećanje plate, bolju poziciju, više odmora i zabave za sebe. Mlad Mesec ima podršku Jupitera što će doneti sjajne prilike za ekspanziju vaših planova i ideja, nakon čega se istog dana Jupiter okreće u retrogradnom hodu, što će doneti stare projekte na repertoar. Vratićete se u planove koje ste imali u nekom prethodnom periodu, i koji su bili u nekoj vrsti stagnacije. Merkur u izazovnom aspektu sa Uranom ovog dana donosi izazove u polju komunikacije, transporta, dokumentacije. Ovaj aspekt donosi stres i nervozu kao i značajne promene vaših planova zbog nepredviđenih i neočekivanih dešavanja. Neka informacija ili činjenica vas može šokirati. Fokusirajte se na svoju jasnu viziju koju ćete pokrenuti od ovog dana. Petak rezervišite za zabavu, druženje, izlazak u polje javnosti. Možete objaviti neki projekat, plasirati brend ili održati predavanje većem broju ljudi. Ipak, izazovni aspekti Meseca sa Marsom i Uranom mogu dovesti do nesporazuma i konflikata, povreda i stresa. Ako se čvrsto držite svojih stavova i određenih rutina, ovaj dan vam može biti veoma naporan. 

 

Subota donosi važne informacije ali i razgovore koje možete voditi. I dalje je naglašena energija uspeha, veće vidljivosti i popularnosti što treba iskoristiti za promociju sebe ili svog proizvoda. Izazovan aspekt sa Saturnom dovodi do stagnacije i zastoja u nekim aspektima. Sa izvesnom osobom dolazi do problema u komunikaciji što može rezultirati prekidom kontakta. Neke vaše misli i brige vas posebno opterećuju. Osećate da nešto staro trebate otpustiti da biste započeli nešto novo. 

 

nedelju ste okupirani poslom, ali i zdravljem i čistoćom. Mesec je u znaku Device što aktivira vaš perfekcionizam, radoholičaratvo i kriticizam. Primećujete sve i svašta, posebno vam upadaju u oči detalji i sitnice vam lako mogu ići na nerve. Posvetite ovaj dan raspremanju svog stambenog ili poslovnog prostora, raščistite nered, pobacajte stare stvari i papire. Merkur u kvadratu sa Saturnom donosi brige, okupiranost ozbiljnim temama, strahovima ili nečijim zdravstvenim stanjem. Događaju se greške, kvarovi i zastoji u komunikaciji i saobraćaju. Ovaj dan je najbolje posvetiti radu i zahtevnim obavezama, jer nema puno zadovoljstva i uživanja. Čak i ako budete imali priliku za opuštanje neće vam polaziti za rukom, jer će vam se motati po glavi ono što trebate da završite. 

Ove sedmice posebno su prozvani Blizanci i Device, u znaku ili podznaku. 

 

ASTROLOŠKA DEŠAVANJA 18 - 24. JULI

Sedmica pred nama je veoma značajna jer donosi dosta promena i dešavanja. Tri planete, Venera, Merkur i Sunce će promeniti znak, što će najviše osetiti osobe u znaku ili podznaku Bika, Lava, Blizanaca, Device i Vage. Prvi dan nedelje, ponedeljak, donosi mnoštvo dešavanja. Pripremite se za promene koje će se smenjivati iz sata u sat. Prvi deo dana donosi veliku pospanost, nedostatak fokusa i pažnje, kao i potrebu za snom, odmorom i povlačenjem. Buđenje prate živopisni snovi, ali i energija koja vas usmerava u potrebnom pravcu. Možete odmah nakon ustajanja osetiti snažnu potrebu i sigurnost šta želite da pokrenete i ostvarite u narednom periodu. Pratite svoje emocije jer će vam one biti jasan vodič ovog dana, posebno u prepodnevnim časovima. Povežite se sa sobom, osetite tačno ono što želite i krenite u realizaciju kada Mesec nakon trinaest časova pređe u znak Ovna. Vrlo je verovatno da se ovog dana suočavate sa svojim strahovima i teškim mislima ili odlukama koje trebate doneti. Informacije koje stižu do vas mogu biti uznemiravajuće, posebno ukoliko su povezane sa poljem odnosa, novca ili bezbednosti i zdravlja vama važnih osoba. Merkur je na poslednjem stepenu Raka što donosi neku vrstu okončanja odnosa kroz razgovore, posebno u vezi porodice, privatnog biznisa, nekretnine ili selidbe. Venera ovog dana menja znak, i ulazi u znak Raka, gde će se zadržati do jedanaestog avgusta. Ovog i sutrasnjeg dana najviše su prozvani Bikovi, Blizanci, Device i Vage. 

 

utorak imamo promenu planete Merkur, koja ulazi u znak Lava, i tu će se zadržati do četvrtog avgusta. Konverzacija se sada bazira na Ja principu. Šta Ja želim, šta Ja mislim, glavna su pitanja. Ono što ste osetili u prethodnom periodu sada imate potrebu da definišete i ostvarite. Imaćete veću potrebu za zabavom i provodom, i da izađete iz svoje čaure. Ovu promenu će najviše osetiti Blizanci i Device. Ovog dana je potrebno sve obavljati precizno i na vreme. Očekujte povoljne vesti, pojačani optimizam, i informacije u vezi putovanja, usavršavanja i sertifikata. Prati vas sreća, posebno vatrene znake Ovan, Lav i Strelac. 

 

sredu imamo jedan izazovni aspekt između Sunca i Plutona, koji donosi pad imuniteta i vitalnosti, kao i pojavu strahova. Vesti o nekom važnom muškarcu koji ima izazov u polju zdravlja ili pozicije koja se menja. Pad sa položaja. Izazovi unutar porodice posebno sa ocem ili mužem ili osobom koja predstavlja autoritet za vas. Zbog strahova i prepreka koje se ovog dana aktiviraju lako možete upadati u sukobe i konflikte, delovati nestrpljivo i bez takta. Pokušajte ovog dana da ostanete u što vedrinom raspoloženju. 

 

Od četvrtka Mesec se već uselio u znak Bika donoseći drugačiju atmosferu i teme koje će se otvarati. Više razmišljate o finansijama i novčanoj sigurnosti. Ukoliko budete bili hrabri ovog dana možete biti iskreniji u odnosima i aktivaciji finansijskih ulaganja ili štednje, kao i traženje pozajmice ili kredita. Ljubavni odnosi su na programu ovog dana i u ovoj oblasti možete osetiti promene, posebno Bikovi i Vage u znaku ili podznaku. Ono što vas može razbesneti ili izvesti iz takta jeste nedostatak novca ili glad. Pobrinite se da sve isplanirate ovog dana i da imate sve što vam je potrebno. 

 

petak nas ponovo očekuju izazovi sa važnim osobama kao što su autoriteti, nadređeni ili direktori. Neko može imati pad sa položaja ili promenu pozicije. Neko može osećati pad volje ili imuniteta. Stomak je posebno osetljiv ovog dana, pa pripazite šta jedete i pijete. Okolnosti vas ne podržavaju ovog dana. Prepreke i naizgled neočekivane situacije dovode do frustracija. Nemate dovoljno novca za projekte koje zelite da ostvarite ili vas čekaju neplanirani troškovi, kroz kvarove u kući. Nailazite na zastoj u svojim planovima. Nešto se odvija previše sporo za vaša očekivanja. U večernjim časovima Sunce ulazi u znak Lava, što će doneti drugačiju energiju, ekspanziju i prosperitet posebno ukoliko ste Ovan, Lav, Strelac. 

 

subotu se budi vedar duh kao i vedrije teme. Kao da vidite “svetlo na kraju tunela”. Mesec je u Blizancima pa aktivirajte lakoću deteta u sebi, igrajte se i zabavljajte sa svojom ili tuđom decom, ili organizujte druženja za vikend sa puno aktivnosti i više ponuda. Blizanci vole mogućnost izbora i aktivaciju radoznalosti, pa se više krećite i komunicirate sa okolinom. Komunikacije neće faliti jer imamo lep aspekt između Merkura i Jupitera što je povoljno za učenje, usavršavanje ali i premošenje znanja i informacija, kao i za putovanja ili planiranje istih. Podržana su poznanstva i društveni događaji. Upišite se na neki kurs, učite strani jezik, organizujte predavanje. 

 

Nedelju završavamo povoljnim aspektima između Meseca i Merkura i Jupitera, koji donose sve isto opisano kao i u subotu. Obilje komunikacije, kretanja, kraćih putovanja, prenošenja informacija i znanja. Budite samo oprezni da ne pametuje te mnogo i ne namecete svoje stavove drugima. Takođe, nemojte se baviti površnim informacijama odnosno ogovaranjima. Svakako jeste dan koji treba posvetiti lakoći, dok teške teme treba izbegavati, ali da lakoća ne pređe u ogovaranje i spletkarenje. Ostavite ozbiljne razgovore za neki drugi dan.

ASTROLOŠKA DEŠAVANJA 11 - 17. JULI

Sedmicu započinjemo tranzitom Meseca u znaku Strelca koji gradi prvi harmoničan aspekt prema Jupiteru. Ponedeljak donosi pojačan optimizam i nadu u bolje sutra. Posle par dana teških emocija konačno se osećamo kao da smo videli svetlo na kraju tunela. Ovaj osećaj mogu doneti neki događaji ili povoljne okolnosti ovog dana. U kakvoj god da se situaciji nalazite, sa ovim aspektom imate osećaj da će sve biti kako treba. Ljubaznost i bliskost u komunikaciji donose povoljne obrte situacija i odnosa. Ovaj dan je idealan za uspostavljanje harmonije u odnosima, planiranje putovanja ili edukacija, razvoj optimizma. Ukoliko ne budete nametali svoje stavove drugima ovo može biti veoma produktivan dan. 

 

Utorak predstavlja jedan od najeksplozivnijih dana ove nedelje u kojem je potrebno imati veliku brzinu i svest u reakcijama. U suprotnom izaziva dosta povezanih negativnih dešavanja. Jutro možete dočekati pospani i konfuzni, dok će ostatak dana od vas zahtevati dosta odgovornosti i izvršavanja obaveza. Borbeniji ste nego obično, ili nailazite na ljude koji imaju autoritet i pokušavaju da vas kontrolišu. Svedite ovaj dan na minimalne moguće frustracije, budite tačni i precizni u komunikaciji. 

 

sredu imamo pun Mesec u znaku Jarca, koji će doneti kulminaciju odnosa i projekata. Setite se šta ste započinjali pre dve nedelje. Pun Mesec generalno donosi razdražljivost, napetost, ishitrene reakcije, emotivnu ili psihičku labilnost, pa pokušajte da ostanete što više prisebni i držite se svog rasporeda i rutine. Ovog dana imamo trigon između Venere i Saturna što će doneti prilike za učvrščivanje vaših finansija i odnosa. Mnogi će se odlučiti na sledeći korak u emotivnim vezama, kao što su ponude za brak ili veridbe. Odnos koji ovog dana započinje zasniva se na zajedničkim ciljevima i dugotrajnosti. Započnite dijetu ili neki vid štednje. Imate ozbiljniji pristup na polje novca i braka. Početak uspešnih poslovnih saradnji. 

 

Četvrtak je dan koji će obilovati dešavanjima. Mesec iz znaka Jarac prelazi u znak Vodolije, što će doneti promene u kolektivnim zbivanjima, kroz politiku, putovanja, vazdušni saobraćaj, ili društvena okupljanja i organizacije. Jutro donosi teskobu, tugu i brige, kao i ozbiljnost i odgovornost. Drugi deo dana donosi neočekivane pozive i predloge, posebno kroz okupljanja sa prijateljima, prilike za upoznavanja i ekspanziju preko vaših kontakata koje imate. Kako je Merkur u lepom aspektu sa Uranom, očekujte prilike za kraća putovanja, pozive i ideje koje vam iznenada dolaze. Ovog dana je potrebno da brzo reagujete i koristite prilike koje se budu nudile. Istog dana je Venera u kvadratu sa Neptunom što donosi tajne veze, ali i razočarenja i iluzije. Prisutni su razotkrivanje neistinitih informacija o nekome ili nečemu. Imate prevelika očekivanja pa se razočaravate u neku blisku osobu. Čuvajte novac, novčanike i nakit, jer su mogući gubici. Pazite kome šta pričate. 

 

Petak je idealan dan za okupljanja i druženja. Imamo jedan izazovni aspekt ovog dana između Meseca i Urana, što donosi nepredvidivost i rastrzanost. Lako možete upasti u stanje stresa jer će se situacije odvijati izvan vaše kontrole. Nemojte nametati svoje pozitivne stavove drugima jer lako možete naući na neodobravanje i neprihvatanje. Ne planirajte ovaj dan po nekim striktnim pravilima i satnici jer je najverovatnije da će stvari ispadati iz šablona i očekivanja. 

 

Subotu isplanirajte u jednom opuštenom stilu. Biće vam potrebno da se odmorite, naspavate i distancirate od spoljašnjih uticaja. Ovo je jedan od lepših dana za aktivaciju uživanja, emotivnih odnosa, lepote i harmonije. Sve stvari treba obavljati polako i bez pritiska. Intuicija je posebno naglašena pa poslušajte taj unutrašnji glas šta vam govori. Mesec u prepodnevnim časovima prelazi u znak Ribe pa je potrebno utišati se i svesti komunikaciju na najmanju moguću meru. Povezujte se sa drugima na drugačije načine sa što manje pričanja. Iz suptilnog osećaja možete pokrenuti neka kreativna dela i odnose. Sunce je u konjukciji sa Merkurom pa mogu stići vesti i informacije, ali i projekti koje ste započinjali dvadesetog maja ove godine. Pratite znakove pored puta jer danas nema slučajnih kontakata niti informacija koje stižu do vas. 

 

Nedelju završavamo u istom raspoloženju kao i u subotu. Više spavajte i odmarajte. Ne opterećujte se analizom i razmišljanjima. Racionalne odluke ostavite za neki drugi dan. Provedite vreme u prirodi, posebno pored neke vode. Merkur je u trigonu sa Neptunom te iskoristite ovaj aspekt za razvoj kreativnosti i umetnosti. Muzika ima poseban značaj ovog vikenda te posetite neki koncert ili jednostavno uživajte u omiljenim melodijama. Pozivi za daleka putovanja, hodočašća, posete svetim mestima, ili planiranje istih, pisanje poezije ili interesantnih priča podržano je ovog dana. Sve informacije proveravajte i ne nasedajte na polu informacije.

 

ASTROLOŠKA DEŠAVANJA 4 - 10. JULI

Ponedeljak započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Device, što najavljuje nedelju u kojoj je fokus na poslu, svakodnevnici, zdravlju, posebno regiji stomaka i ishrani. Ovaj dan iskoristite da završite dosta poslovnih obaveza. Pozabavite se raščišćavanjem stambenog i/ili poslovnog prostora. Pozabavite se administracijom. Pokrenite nov režim ishrane, unapredite svoje zdravlje i organizujte posetu lekaru i obavljanje rutinskih kontrola. Akcenat je na detaljima, pa ste skloniji kritici i analiziranju. Lakše uočavate greške i mane, kako svoje tako i tuđe. Stomak je osetljiv. Prisutno je nezadovoljstvo, koje može biti u vezi fizičkog izgleda, novca ili emotivnog odnosa. Ipak, imate veću jasnoću i stabilnost, što može rezultirati izvesnim odlukama i presecima koje možete doneti upravo ovog dana. Dve planete, Merkur i Mars, su na poslednjim stepenovima, što donosi izazove kroz komunikaciju i dela. Na nešto ili na neki odnos možete staviti tačku. Ovo posebno utiče na osobe u znaku ili podznaku Ovan, Blizanci, Device i Škorpije. 

 

Od utorka Merkur i Mars prelaze u druge znake na nekoliko nedelja. Merkur ulazi u znak Rak, i zadržaće se tu do devetnaestog jula. Ovaj tranzit će doneti više priče, razmišljanja i odluka o temama koje su povezane za porodicu, stvaranje potomstva, zajednički život, privatni biznis, selidbe i nekretnine. Mars ulazi u znak Bika, i ostaće u ovom znaku do dvadesetog avgusta. Ovaj aspekt će doneti aktivaciju vaših finansija, imovine, zarade, konkretnih planova i ljubavnih dešavanja. U utorak se ove dve planete udružuju preko nultih stepenova, pa je ovo idealan dan da započnete neke nove projekte i svoje ideje stavite u pogon. Sve što pokrenete ovog dana ima veće šanse za ostvarenje. Ostanite smireni i prisebni ovog dana, ne uplićite se previše u tuđe poslove, i reagujte brzo ukoliko vam se ponude neka kreativna rešenja. Ne dozvolite da vas neko pogrešnim ili neistinitim informacijama odvuče od vašeg plana. Moguć pad imuniteta i iscrpljenost. 

 

Od srede Mesec se seli u znak Vage što donosi aktivaciju emotivnih dešavanja, na polju partnerstva kao i poslovnih saradnji. Naglašena je potreba da niste sami i da imate partnera. Spremniji ste na ustupke i kompromise. Diplomatija i balans su ključne reči i veštine koje treba koristiti ovog dana. Posebno zbog izazovnog aspekta između Meseca i Merkura, što izaziva nesklad u komunikaciji, konflikt između emocija i misli. Očekujte puno poziva, promena u dogovorima, mogući su i nesporazumi i nerazumevanja. Nemojte natovariti sebi previše toga. Ne preterujte. Ne namećute svoje stavove po svaku cenu, bilo oni potpuno pozitivni i dobronamerni. Budite što precizniji i poštujte vreme da bi umanjili negativan uticaj tranzita. Ovo može biti jedan veoma pozitivan i produktivan dan, obeležen lepim poznanstvima i proslavama. 

 

četvrtak je najbolje iskoristiti uticaj planeta da uspostavite harmoniju u vašim odnosima. Ukoliko ste sa nekom osobom bili u zategnutim odnosima sada ga možete popraviti. Ovog dana možete podići svoj emotivni odnos na viši nivo. Dogovarate se oko ulaska u vezu ili brak. Zanimaju vas samo dugoročni planovi u emotivnim odnosima. Uspostavljate dugoročne poslovne saradnje. Dan je odličan za ulepšavanje i estetiku. Dobijate pozive za proslave i druženja. Upoznavanja i kontakti ostvareni ovog dana mogu biti značajni za vašu budućnost. 

 

petak se bude stari, poznati strahovi u vezi egzistencije i novca. Osećate nemir, pritisak i tenziju, naizgled bez ikakvog razloga, ili kroz okolnosti koje u vama izazivaju strahove. Potrebno je osloboditi se starih načina reagovanja, kao i starih navika. Zbog nezdravih vezanosti ulazite u ozbiljne nesporazume i konflikte. Problemi oko novca, zajedničke imovine, dugova kao i rastanaka od nekoga ili nečega za šta ste jako vezani utiču na oštre reakcije. Pripazite na zakon, inspekcije, kao i na osobe koje su sklone manipulaciji i koristoljublju. U večernjim časovima dobijate interesantne pozive. Takođe, možete imati konstruktivne razgovore i ideje koje vam pomažu da unapredite svoje finansijsko stanje. 

 

Subota donosi dan u kojem će biti potrebno biti veoma odmoran jer će trebati spojiti velike suprotnosti koje će se pojavljivati u okviru nekih neočekivanih i stresnih dešavanja. Očekujte neočekivano je moto ovog dana. Što se više budete držali svog zavrtanog plana i bili nefleksibilni, to će vam ovaj dan doneti više nervoze i stresa. Jako vam je teško da se prilagodite novonastalim okolnostima. Imate brige oko novca. Nešto vas košta više nego što ste planirali. Dogovori koje ste imali za ovaj dan nailaze na promene. Utišajte se i povucite malo. Ukoliko se budete previše družili i pričali iscrpećete se. Posvetite dan kraćim izletima i putovanjima, kao i učenju jezika. 

 

Nedelju završavamo drugačije nego uobičajeno. Sunce u dobrom aspektu sa Uranom podržava promene, izlazak iz stereotipnih obrazaca, ali i pobunu protiv ograničenja i autoriteta, posebno lažnih autoriteta. Dan je idealan za promene, aktivaciju veće slobode i optimizma. Osećate veći entuzijazam da sprovedete svoje ideje u dela. Ako se pojave ponude za napredak bilo bi dobro da ih iskoristite. Ovaj dan je dobar za više smeha, zabave, igre, kretanja i planiranje putovanja. Potrudite se da promenite nešto u svom životu. Zvezde vam daju podršku u tome.

 

ASTROLOŠKA DEŠAVANJA 27. JUNI - 3. JULI

Ponedeljak započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Blizanaca koji najavljuje sedmicu dešavanja na polju komunikacije, odluka, važnih pregovore, razmenu informacija, saznanja i novina. Mesec u konjukciji sa Merkurom pojačava na maksimum ova dešavanja, pa iskoristite ponedeljak da obavite najvažnije razgovore i pokrenete svoje ideje i planove. Moguca su kraća putovanja, izleti kao i važne informacije koje dolaze do vas. Trudite se da budete što laganiji u komunikaciji sa drugima, i ne opterećujte se brigama. Više se okrenite lakoći, igri, a razgovor osvojite smehom i vedrim temama. 

 

Kao preko noći atmosfera se već u utorak ujutro može promeniti. Dočekuju vas brige, prepreke, teže vam je da se razbudite i osećate umor i pritisak. To se može protezati tokom čitavog dana. Kao da vam je sav teret pao na leđa i imate brige. Jutarnje informacije kao i vaši osecaju mogu biti zbunjujuci i konfuzni, te ne verujte svemu što vidite, čujete ili osetite tog jutra. Planeta Neptun upravo ovog jutra kreće retrogradno nakon više meseci. Čudni osećaji, intuicija i nedostatak fokusa prati ovaj dan. Takođe, moguć je pad imuniteta i iscrpljenost, pa povedite više računa o sebi. Ovog dana imamo aspekt između Marsa i Saturna, što i te kako donosi nalet sudbine i sudbinskih dešavanja. Mnoge okolnosti mogu delovati frusyrirajuće, ali je važno prihvatiti odgovornost za svoja dela i postupke, kako sada tako i iz prošlosti. Ovaj aspekt donosi promene u zakonu. Jako budite oprezni, tačni i precizni i poštujte zakon i vreme. 

 

sredu je naglašena emotivnost, posebno kroz komunikaciju. Lako puštate suze, vraćate se u prošlost. Reakcije su vam mnogo burnije jer ste osetljivi i ranjivi. Neka situacija donosi okidač bolnih sećanja i izliva emocija. Lako možete preterati pa kompenzovati negativna osećanja i stanja šopingom ili neumerenošću u jelu ili piću. Povlačite se u sebe i prija vam samo najbliskije okruženje, kao što je porodica. Ovaj dan nosi povoljne vesti kao što su trudnoće, veridbe, venčanja, a lako možete imati i neki finansijski dobitak ili priliku za aktivaciju istih. Ne obećavajte ono što ne možete ispuniti. Ovog jutra imamo i mladi Mesec u znaku Raka, jedan od najemotivnijih meseci koji donose aktivaciju na polju nekretnine, zemljišta, porodice ili privatnog biznisa. Ljudi su generalno osetljiviji ovog dana. Mogući su problemi sa stomakom ili nekim članom porodice. 

 

četvrtak se i dalje nastavljaju iste teme kao i u sredu. Samo što su ovog dana naglašeniji i ulasci u konflikte i nesporazume. Posebno u večernjim satima dolazi do strahova unutar porodice i najbliskijih osoba. Neko lako može da plane i da se istrese upravo na nekoga ko je slabiji. Neko pokušava da manipuliše što u vama izaziva negativnu reakciju. Brige u vezi nekog člana porodice. Nagle selidbe i rastanci koji izazivaju bol. Povucite se i distancirajte što više. Treba vam mir i sigurnost a to ćete pronaći unutar svog doma i sa najbližima. 

 

petak se budi ego i naglašava ličnost što će doneti potrebu da se izađe u polje javnosti, obelodane osećanja ili ozvaniči neka situacija. Ovaj dan nosi veliki optimizam pa organizujte neko druženje ili zabavu. Idite na javno mesto. Imate više hrabrosti i samopouzdanja da pokažete šta osećate ili šta vam je potrebno. Očekujte povoljne vesti, mogućnost za ekspanziju vašeg brenda, popularizaciju i isticanje vaših kvaliteta. Povoljno je za javne nastupe i traženje većeg kvaliteta. 

 

subotu imamo dva izazovna i jedan povoljan aspekt. Merkur u kvadratu sa Neptunom donosi nejanoće u komunikaciji, probleme u saobraćaju, posebno usled magle, kiše ili oluje. Takođe, obratite pažnju na unos alkohola ovog dana. Ukoliko pijete neke lekove izbegavajte upravljanje mašinama i vozilima. Merkur u trigonu sa Saturnom donosi brige, teške misli, zadatke i lekcije, ali i disciplinu i fokus, pa je ovaj aspekt idealan za naporne umne i fizičke poslove. Ovaj dan donosi susret sa prošlim iskustvima i odnosima iz prošlosti. Potrebno je pogledati neki stari odnos i pogledati ga drugim očima; pronaći smisao i svrhu u postojanju bilo kakve prepreke ili odlaganja. Ovde su vreme i strpljenje od ključnog značaja. Mars u kvadratu sa Plutonom donosi svađe, oružane sukobe, eksplozije i stradanja. Potrebno je biti veoma oprezan u društvu agresivnih ili opasnih ljudi. 

 

Nedelju završavamo tranzitom Meseca kroz znak Device, u dobrom aspektu sa Suncem što vam može doneti stabilnost i mir, kao i sklad između misli i emocija. Ipak, Mesec u kvadratu sa Venerom donosi nezadovoljstvo raznim sitnicama. Bićete više kritični. Opteretiće vas analiza, misli kojih ne možete da se oslobodite. To će rezultirati pronalaskom milion detalja i malih stvari koji vas iritiraju. Opterećeni ste zdravljem i čistoćom. Moguće je da ćete nedelju provesti radno ili opterećeni predstojećim obavezama. Stomak je osetljiv, posebno creva. Pazite šta jedete.

Ova sedmica je posebno važna za Blizance i Device, kao i Ovnove i Škorpije. 

 

Molimo Vas, popunite sva obavezna polja.
Hvala! Vaš email je poslat.